Aanbod

Himzo levert een breed pakket diensten, waarmee een meetbaar resultaat en een positieve impact op de IT-ondersteuning in uw instelling gegarandeerd is. Himzo heeft uitgebreide ervaring met veel gebruikte IT-systemen, zoals AFAS Profit en Nedap ONS.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

INFORMATIE
BEVEILIGING

Organisaties en de mensen binnen deze organisaties, werken dagelijks met het verwerken van gegevens. Financieel, productie, medisch of persoonsgegevens. Gegevens die leiden tot informatie. Vaak gaat het hier om vertrouwelijke informatie, die ook vertrouwelijk moet blijven.

Door de toenemende mate van informatie binnen organisaties wordt het beveiligen hiervan crucialer, zeker door de vele dreigingen van buitenaf.

Himzo heeft diverse organisaties ondersteund bij programma’s op gebied van informatiebeveiliging. Dit doen wij aan de hand van de normenkaders ISO 27001 en NEN 7510. Zowel het uitvoeren van nulmetingen om te zien in hoeverre organisaties informatiebeveiliging al op orde hebben als het ondersteunen bij het op orde krijgen ligt binnen de expertise van Himzo. Daarbij hebben wij niet alleen aandacht voor de technische, fysieke en organisatorische maatregelen maar met name ook oog voor de mens(elijke maatregelen). Hierin worden de processen en procedures aan de hand van deze maatregelen ook in kaart gebracht en geoptimaliseerd.

Ontwikkeling
IT-STRATEGIE

Veel organisaties worstelen met de totstandkoming van hun IT-strategie. Dat is meestal niet vanuit onwil maar soms is de expertise niet in huis of heeft men simpelweg de tijd niet om dit te organiseren.

Himzo biedt organisaties ondersteuning op gebied van ontwikkeling bij de IT-strategie. Dat begint bij het uitvoeren van een IT-assessment waarna een IT-strategie wordt opgesteld alsmede IT-Roadmap om deze strategie te realiseren.

Pakketselectie en implementatie

Himzo heeft al verscheidene keren organisaties begeleidt bij pakketselecties. Met name pakketselecties rondom HR pakketten,  ERP en ECD.

Naast selectie biedt Himzo ook ondersteuning bij IT-implementaties. Veelal gericht op AFAS Profit en Nedap ONS. Himzo werkt volgens het principe dat IT een wezenlijke bijdrage kan leveren aan een efficiënte en doelmatige zorgverlening, indien IT goed wordt toegepast.

CONTACTGEGEVENS

Ontwerp: iNEED!T